Продуктов тест: Мляко за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®

Регистрирайте се сега и можете да тествате безплатно нашето мляко за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®

Млякото за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® осигурява адекватни количества ключови компоненти за растеж, от които детето се нуждае след навършване на една година.

Искате ли да тествате безплатно нашето мляко за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®?

Регистрирайте се до 16 октомври 2023 г. включително.

От всички попълнени форми ще изберем 200 участници*, които ще тестват мляко за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® чрез 2 бр. мострени сашета.

След приключване на продуктовия тест, 20 участници ще спечелят нашите подаръчни комплекти. Всеки от тях включва:

- 4 бр. HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC® 500 г
- HiPP Чаша с накрайник
- HiPP кутия за храна

*Право на участие имат само родители с деца на възраст между 12 и 36 месеца.

Условия за участие
Кандидатствайте за тестинга от 02 - 16 октомври 2023 г., чрез попълване на регистрационната бланка по-горе. Ще изберем 200 от всички коректно попълнени регистрации, на които ще изпратим по 2 бр. мострени сашета мляко за малки деца HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®, 16 г. Право на участие имат само родители на деца на възраст между 12 и 36 месеца. Участниците в продуктовия тест имат право само на една регистрация. Участници, регистрирали се повече от веднъж, ще бъдат считани за нарушили настоящите правила и няма да бъдат допуснати до подбора.

Ако сте избран за участник в тестинга, ще бъдете уведомен в периода 18 - 27 октомври 2023 г. с телефонно обаждане. На всички избрани участници ще бъде изпратена анкета, в която да попълнят своите впечатления. Адресът и телефонът трябва да бъдат коректно посочени в регистрационната бланка. Те са необходими за куриера, за да бъде доставена пратката.

След приключване на тестинга, на случаен принцип ще изберем двадесет участници, попълнили анкетата, които ще получат по един комплект, съдържащ:
- 4 бр. HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®, 500 г
- HiPP Чаша с накрайник
- HiPP Кутия за храна