Видео: Стефан Хип за органичните суровини

Стефан Хипп, син на Клаус Хипп, разказва за отглеждането на органичните пуйки и пилета.

Устойчивостта, опазването на околната среда и хуманното отношение към животните са основен приоритет.

Всеки, който произвежда бебешка храна, носи голяма отговорност. Ето защо HiPP, като семейна компания, предлага само продукти с най-високо качество. За да се гарантира, че се обработва само най-доброто от природата, HiPP е посветена на биологичното земеделие повече от 60 години и казва "не" на генетично модифицираните съставки.


HiPP Био банани – по естествен път от дървото до бурканчето

От десетилетия ние доставяме нашите Био банани от Коста Рика. Нашите банани се отглеждат сред джунглите в множество малки стопанства. Пози начин ние подпомагаме борбата с обезлесяването – важен елемент в интерес на хората и природата.


Stefan Hipp за отглеждането на БИО морковите

Още през 1956 г. Клаус Хипп започва органичното отглеждане на моркови. Нашите HiPP био моркови имат богат вкус и са естествено меки, поради което са идеални за специфичния вкус на бебетата. Stefan Hipp ви запознава с начина, по който фермерите отглеждат морковите за нашите бебешки храни.


С нашите 60 години органичен опит

Ако сте отгледали собствените си зеленчуци за вашето бебе, бихте го направили, с най-голямо внимание, без химически субстанции. Ще копаете и ще се борите, но ще изберете само най-доброто. Точно това прави семейната компания HiPP вече 60 години с най-голямо усърдие. Работим ръка за ръка с природата, за да гарантираме, че само най-добрите биологични суровини влизат в нашите бурканчета. И никога няма да спрем да правим това. Обещаваме.


Животновъдство

Здравето и благосъстоянието на животните е една от най-важните задачи на компанията: научете повече за характеристиките на биологичното животновъдство HiPP.