HiPP Eco-Comfort-Pack опаковка

Както вече знаете, времето е от съществено значение, когато става въпрос за приготвяне на бутилката мляко на бебето ви.

Благодарение на HiPP Eco-Comfort-Pack опаковката, приготвянето вече е дори още по-лесно така че вашето малко дете няма да чака дълго. При разработването на нашите опаковки за млечни продукти, не само имаме впредвид лесната употреба, но и благоденствието на природата.

Удобство...

HiPP знае, че вие като майка буквално винаги имате заети ръце. Ето защо всички части на тази опаковка са предназначени за използване само с една ръка. По този начин можете да подготвите бутилката с една ръка, докато държите бебето си с другата ръка. Всички предимства на тази опаковка с един поглед:

  1. Сгъващ се капак за отваряне с една ръка и сигурно повторно затваряне.

  2. Вграден изравнителен ръб за бързо и чисто разпределяне на млякото

  3. Държач за лъжица за мерителната лъжица

  4. Лесно се отваря благодарение на лентата за откъсване

и по-екологосъобразно...


HiPP вярва в устойчивите действия. С Eco-Comfort-Pack ние допринасяме допълнително за опазването на околната среда. Ето защо във вътрешността на повечето наши опаковки за мляко има само еднин пакет, който намалява емисиите на CO2 и в същото време прави употребата по-лесна.

Освен това се използват само печатарски мастила на растителна основа. Използваният картон е сертифициран от FSC (Съвет за стопанисване на горите) и също така демонстрира отговорното ни отношение към природата, тъй като това означава устойчиво стопанисване на горите в полза на настоящите и бъдещи поколения.

Всички части на опаковката могат разбира се, да се рециклират отделно..

Научете повече за устойчивостта на HiPP