HA формулата намалява риска от алергии

Протеинът на млякото играе решаваща роля за развитието на алергия. Във HA формулата протеинът на млякото се накъсва с помощта на специален процес, на молекули с по-къси вериги, които организма на бебето разпознава като по-малко чужди. По този начин, HA формулата помага за намаляване на риска от алергии.

Протеинът в HiPP HA Combiotic е с пълно накъсване на белтъчната структура, който е ултрафилтриран и е тестван в проспективно проучване по отношение избягване на алергията.

Да сте последователни в първите 4 до 6 месеца, е от решаващо значение за успеха. Дори малките количества мляко за кърмачета с нормална, неразделена структура на протеина, могат да доведат до повишаване на чувствителността и следователно застрашават нискоалергенната диета.

Забележка: дори диета с ниско съдържание на алергени не може да предложи 100% защита, но може да намали риска от алергии.

Кърмата насърчава здравословната чревна флора. Това може да бъде защита срещу алергии.

В допълнение към млечния протеин, детската чревна флора изглежда също играе важна роля в борбата срещу алергиите. Проучванията показват, че съставът на чревната флора при алергични и неалергични деца се различава значително.

Чревната флора на деца с алергии обикновено съдържа повече нежелани бактерии, докато броят на добрите млечно-кисели бактерии е по-нисък, отколкото при неалергичните деца. Здравословната чревна флора е базирана на модела на кърмените бебета и следователно има решаващо влияние за избягване на алергиите.

HiPP HA Combiotic®: по модела на майчиното мляко

Кърмата е еталон в областта на нашите нови разработки. Много пробиотични култури могат да бъдат открити в кърмата, всяка различна от другата. Пребиотичните диетични фибри, които осигуряват здравословна чревна флора също могат да бъдат намерени в кърмата. HiPP HA 1 Combiotic® e формула, ориентирана по този модел и затова HiPP HA 1 Combiotic® съдържа важни хранителни влакнини (GOS *), естествени млечно- кисели култури и незаменими омега-3 мастни киселини.

*Галактоолигозахариди – важни хранителни влакнини