Как работи поетапната хранителна идея на HiPP?

Бебетата трябва да имат време да свикнат с новите храни. Точно това е идеята, на която се основават трите етапа на специалния хранителен план .

Основа По време на първите четири до шест месеца от развитието на бебето майчината кърма и/или формулата на HiPP HA1 Combiotic® са абсолютно достатъчни.
Стъпка 1
Започнете първите опити за хранене с лъжица (след 4-ти месец най-рано и от 6-ти месец най-късно) с един вид зеленчук, например HiPP „Ранни моркови", HiPP „Чист пащърнак“ или HiPP „Тиква". Увеличавайте количеството на зеленчуците с няколко лъжици всеки ден.
Стъпка 2
Ако бебето Ви може да усвоява лесно новата храна, започнете храненето с дву компонетна допълваща храна няколко дни по-късно (например Ранни моркови с картофи, Пащърнак с картофи или Тиква с картофи).
Стъпка 3
Ако бебето Ви няма проблеми с усвояването на тези съставки, тогава сте готови за третия етап на хранителния план: допълваща храна, направена от три съставки (например "HIPP моркови с картофи и био пилешко месо" или "HiPP Пащърнак с картофи и био пуешко месо" или “HiPP Тиква с картофи и био телешко месо”).

Поетапна хранителна идея на HiPP за първото обедно захранващо хранене

Таблицата показва начина и стъпките, които е най-добре да бъдат предприети при изграждането на хранителния план на Вашето бебе.