Skip to main content

Нашата висококачествена органична формула от козе мляко за щастливи бебешки коремчета

Оптимална поносимост благодарение на особено леките органични съставки

Нашите нови HiPP формули от органично козе мляко осигуряват лек преход от кърмене към хранене с шише.

Благодарение на комбинацията от внимателно подбрано козе мляко A2 с органичен GOS, те са особено лесни за храносмилане и следователно нежни към коремчето на бебето.

Козето мляко съдържа много ценни съставки и е лесно смилаемо.

Една специална характеристика на козето мляко е, че то е с естествено високо съдържание на А2 бета-казеин, който е структурно сравним с бета-казеина в кърмата. Той може да се разгради особено лесно от храносмилателни ензими, което прави формулата по-лесно смилаема.

Като марка номер 1 за органични формули в Европа, ние можем да черпим от повече от 30 години опит в производството на органични формули. Биологичният знак на HiPP гарантира най-високите стандарти за качество, които надхвърлят дори тези, определени от ЕС.

 

#hippbeyondorganic

Благоприятно за коремчето A2 козе мляко: естествено високо съдържание на A2 бета-казеин

GOS (галакто-олигозахариди), получени от органична лактоза за насърчаване на балансирана чревна флора

• Омега-3 мастни киселини (DHA)

• Ценни хранителни вещества и градивни елементи

Новите HiPP органични формули от козе мляко също са опаковани в устойчиви опаковки, като по този начин имат важен принос за опазването на околната среда и климата. Освен това, нашите органични формули от козе мляко се произвеждат в Германия по неутрален за климата начин.

HiPP формули от органично козе мляко

Те съчетават висококачествено органично козе мляко от Европа с цялата ни грижа и опит: за щастливи бебешки коремчета.

Благоприятно за коремчето козе мляко с изпитано HiPP органично качество

HiPP формулите на база козе мляко, също съдържат органични GOS (галакто-олигозахариди), които са се доказали като ценна добавка в други HiPP формули. Тези диетични фибри стимулират растежа на полезни млечнокисели култури в дебелото черво и по този начин могат да повлияят положително на чревната флора.

Нашите нови формули HiPP от органично козе мляко, разбира се, осигуряват на бебетата всички важни витамини и хранителни вещества, от които се нуждаят, за здравословен растеж на всеки етап от тяхното развитие.

Напротив, формулите от козе мляко стават все по-популярни. И все пак козето мляко се използва по целия свят от хилядолетия и благодарение на ценните си компоненти е чудесна основа за млечни формули.

Козето мляко естествено съдържа много важни хранителни вещества: сред тях е естествено щадящият корема и лесено смилаем протеин (предимно А2 бета-казеин), който е структурно сравним с бета-казеина в кърмата. 

Още през 2012 г. Европейският орган за безопасност на храните (EFSA) заключи, че козето мляко е безопасно за използване във формули.

Нашите органични формули от козе мляко се произвеждат в Германия по неутрален за климата начин и с мисъл за природата. Ние доставяме нашето козе мляко от органични ферми, които са част от кооператив в ЕС.

Формулите от козе мляко често се използват като алтернатива на стандартните млечни формули, когато бебетата реагират чувствително на стандартните млечни формули без медицинска причина. Въпреки това, тъй като нашите формули от козе мляко също съдържат протеин, подобен на протеина на кравето мляко, те не трябва да се използват в случаи на известни или предполагаеми алергии към протеина на кравето мляко.