Специализирани формули

Кога е добра идея да се даде Специализирана формула HiPP Aнти Рефлукс?

Много бебета връщат малко храна с оригването след хранене. Това е напълно нормално и не трябва да бъде причина за тревога, ако бебето Ви е щастливо и наддава добре.

Въпреки това, ако бебето Ви често оригва и повръща и се притеснявате, моля, свържете се с Вашия педиатър. Той може да прецени дали специализирана формула, като HiPP AR е подходяща за Вашето дете.

HiPP AR Биологична Специализирана формула съдържа клей от рожкови. Този естествен сгъстител прави формулата особено плътна и гарантира, че млякото се задържа в стомаха по-добре. Следователно връщането на млякото в хранопровода се намалява (анти-рефлукс).

Специализираните формули трябва да бъдат давани под медицинско наблюдение.

За кои деца е предназначена Специализираната формула HiPP Comfort?

През първите няколко месеца червата на бебетата са все още много чувствителни. Стомашно-чревните оплаквания като метеоризъм, колики или запек не са рядкост. От опит знаем, че близкият контакт с Вашето бебе, спокойното ежедневие, нежният масаж на стомахчето и оригването могат да помогнат, за да се справим с нарушенията в храносмилането. Повечето нарушения в храносмилането изчезват от само себе си.
В случай на запек трябва да бъдете внимателни за правилното дозиране на млечната формула.

Ако бебето Ви страда от чести храносмилателни нарушения, съчетани със силен плач, специализираната формула може да помогне като облекчи това състояние.
Специализираната формула HiPP Comfort е със специален състав, който регулира храносмилането, разхлабва изпражненията и поради това може да помогне при метеоризъм и запек.

Вашият педиатър може да Ви каже дали Специализираната формула HiPP Comfort е подходяща. Специализираните формули трябва да се дават само под лекарско наблюдение.

Подходящи ли са Специализираните формули на HiPP за деца с риск от развитие на алергии?

Двете Специализирани формули HiPP имат различни функции в това отношение:

Специализираната формула HiPP Comfort е подходяща за превенция на алергии, поради доброто разделяне на белтъчната молекула в състава си.

Специализираната формула HiPP AR има различно действие.
Тя съдържа протеини с непроменена структура и затова не трябва да се дава на бебета с риск от развити