Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-12-10

Приготвяне на АМ

Синът ми е на почти 3 месеца и според педиатърката наддава доста всеки месец. Поради тази причина ми препоръча да му увеличавам дозата с 10мл на месец, което ще рече че трябва да започна да му давам по 130мл вода. Въпросът ми е как да приготвям млякото, колко лъжички да сложа . Използваме Hipp Combiotic 1. Благодаря ви!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Благодарим ви за писмото и доверието! Препоръчваме ви да приготвяте спрямо количествата описани върху опаковката. Например 4 лъжички в 120 мл. вода, това прави общо количество от 135 мл. готово мляко. Не е задължително детето да изпива цялото количество мляко. Не препоръчваме да се дели мерителната лъжичка, тъй като това ще довете до отклонения в дозирането. Успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.