Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-08-20

Адаптирано мляко Hipp organic combiotic 1

Здравейте, на хип органик комбиотик 1 сме английския вариант бебе на 2 месеца и 10 дни и от три дни акото е зелено, на новата партида, която взехме пише, че е с нова рецепта. И много трудно се изхожда а преди това бямаше проблем.Възможно ли е да е от млякото?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте г-жо Стоянова, Благодарим ви за писмото и доверието! Да, възможно е да е от млякото, но зеления цвят по литературни данни е нещо напълно нормално за тази възраст. Ние препоръчваме немската формула, която внасяме, тъй като немските формули са последно поколение млека за кърмачета. В Англия законодателството е по-консервативно, поради това се произвежда по-базова формула, която не включва най-новите иновации и патенти, свързани с тези продукти. Науката за кърмата и съответно нейните заместители се развива изключително интензивно в последните няколко години, което е свързано с развитието и здравето на децата. В немската формула например се съдържа Пробиотик, който е с произход кърма, важни за адекватното развитие на имунната, храносмилателната системи и мозъка. Пробиотика в немската формула ще повлияе изхождането. Ако обаче проблема е сериозен можете да включите и формулата HiPP Comfort, като ги смесвате в равни количества. Така си сигурност ще повлияете проблема със запека. Ето тук можете да ги погледнете - https://www.hipp.bg/mlechni-formuli/produkti/ Поздрави, Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.