Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-08-20

Хранене

Здравейте! Искам да захраня с каша, на 6 месеца сме, захранен със зеленчукови пюрета. Коя каша да предложа, трябва ли да добавям мляко и ако има мляко в кашата трябва ли да захраня с няколко лъжички в началото? Мога ли с кашата да заместя едно хранене?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, В началото най-подходящите каши са безглутеновите каши от ориз, царевица и елда. Ние ги предлагаме всичките, като Парвата каша на бебето е смес от ориз и царевица. Ето тук можете да ги погледнете - https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/mlechno-zrneni-kashi/ Кашите в зелена опаковка са безмлечни и към тях може да се добавя от млякото на детето. Кашите в сини опаковки са млечни и те се приготвят с вода. Поздрави, Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.