Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-08-20

Физиологичен рефлукс

Здравейте! Вече сме на четири месеца, с диагностициран физиологичен рефлукс, храним се с АР формулата и сме много доволни от нея. Чудя се обаче, трябва ли да сменя АР формулата след шестия месец - напр. с Хип 2 и с каква, тъй като все още не сме готови за течни формули. Благодаря ви, за отделеното внимание!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Благодарим ви за писмото и доверието! HiPP AR напълно удовлетворява нуждите от раждането до 1 г. Обикновено с въвеждане на твърдите храни децата преодоляват физиологичния рефлукс, ето защо е много вероятоно в тази възраст вече да нямате нужда от тази специализирана формула. Ето защо можете да опитате с HiPP 2 Combiotic и ако забележите, че детето продължава да има този проблем, можете да се опитате да смесвате двете формули в съотношение 1:1 за още известен период от време. Поздрави, Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.