Майка (6-12 месеца) | Отговорено: 2020-08-20

Разлика между двете млека

Каква е разликата между млякото на клаус хип 2-ка и Стефан хип 2-ка? И двата вида са английски млека-внос. Стефан хип е доста по-бяло от клаус хип

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте Катрин, Да, има разлика. Ние внасяме немски формули, последно поколение млека за кърмачета. В Англия законодателството е по-консервативно, поради това се произвежда по-базова формула, която не включва най-новите иновации и патенти, свързани с тези продукти. Науката за кърмата и съответно нейните заместители се развива изключително интензивно в последните няколко години, което е свързано с развитието и здравето на децата. В немската формула например се съдържа Пробиотик, който е с произход кърма, важни за адекватното развитие на имунната, храносмилателната системи и мозъка. Също така не съдържа нишесте, което го прави по-бяло, така, както в кърмата. Успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.