Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Въвеждане на формула combiotic 2

Здравейте! Благодаря ви за подаръците, които ми изпратихте, книжката с вашите продукти е доста полезна и подробна. Въпросът ми е относно въвеждане на следваща млечна формула N2, след като навърши 6м. детето как точно се въвежда формулата, тъй като чувам от майки, че слагат и от първата формула и от второта на едно хранене докато преминат изцяло на формула 2? Дано сте разбрали въпроса ми.

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте г-жо Стефанова, Благодарим ви за писмото и доверието! Да, при преход от единицата към двойката, препоръчваме преходът да бъде плавен, за да може риска от евентуална реакция, дори вкусова да бъде сведен до минимум. В рамките на няколко дни, можете да смесвате или редувате. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.