Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Разлика между английско и българско АМ

Здравейте, В интернет пространството се предлагат млека внесени от Англия. Ако съм разбрала правилно една от разликите между двете е, че това, което го има на българия пазар има пробиотик, а в английското няма. Други разлики има ли и на какво се дължи тази?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Има ли разлика в състава между българските и английските млечни формули? Да, има разлика. Ние внасяме немски формули, последно поколение млека за кърмачета. В Англия законодателството е по-консервативно, поради това се произвежда по-базова формула, която не включва най-новите иновации и патенти, свързани с тези продукти. Науката за кърмата и съответно нейните заместители се развива изключително интензивно в последните няколко години, което е свързано с развитието и здравето на децата. В немската формула например се съдържа Пробиотик, който е с произход кърма, важни за адекватното развитие на имунната, храносмилателната системи и мозъка. Това е основната причина за разликата в цените между немска и английска формули. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.