Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Чай - регулиране на изхожданията

Здравейте. Бебчето ни е на почти месец, изцяло на кърма. Изхожда се, обаче, по-рядко - на 2-3 дни веднъж, акото е нормално, като каша.!Чай HIPP Comfort или чаят Ви от копър е подходящ за регулиране на храносмилането? И подходящи ли са двата чая за възраст около един месец? Благодаря!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте Гергана, И двата чая са подходящи от първата седмица на раждането. Вие преценете, кой би му бил по-подходящ, в зависимост от степента на незрялост на храносмилателния тракт и коликите, ако ги има. Ако не са толкова силни, чаят от копър е много добър вариант. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.