Майка (6-12 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Адаптирано мляко

Здравейте.Кърмих бебка 1 месец,след това минахме на хип комбиотик и пробиоти 1.На 5 месеца минахме на комбиотик 2.В момента е на 7 месеца захранена е с зеленчукови и плодови пюрета и безглутенови каши.Въпросът ми е да продължим ли с хип 2 или вече трябва да даваме друго мляко.Хип 3 видях,че е за след годинка.Благодаря Ви :)

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, В момента не трябва да взимате HiPP 3 Junior. Формулата е за след годинка, а до тогава имате много време, от няколко месеца. След годинка трябва да запазите едно млечно хранене с HiPP 3. В момента продължете с HiPP 2 Combiotic. Този месец е на промоция в детските магазини и аптеки от -10%. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.