Майка (6-12 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Хип Комбиотик2

Здравейте,искам да попитам има ли разлика в млякото на хип комбиотик2 закупено от България и Хип Комбиотик2 закупено от Германия?Тук в БГ разфасовките са по 400гр или 800гр,а от Германия взехме разфасовка 600гр.Благодаря Ви!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Нашия пазар, като специфика е малко по-различен. Потребителите предпочитат като цяло големите опаковки, ето защо ние предлагаме предимно 800 г. на HiPP 1 и HiPP 2, които се консумират най-много. Също така има търсене на малки опаковки, главно, когато майката е на смесено хранене. Ето защо внасяме най-големите и най-малките видове грамажи. В Германия се предлагат предимно големи и средни грамажи т.е 600 и 800 г. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.