Майка (1-3 години) | Отговорено: 2019-09-18

За хип 3 след 1 година

Детето ни е на година и 5 месеца но иска да пие от хип 3 сутрин обед и вечер а на кутията пише да се дава два пъти на ден, дали мога на обяд да и давам вместо тройката, двойката или как да постъпя в случая.

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, В случая общото количество на млякото е важно, не толкова дали е тройка или двойка. След годинка детето трябва да приема около 250-300 мл. мляко в един или два приема на денонощие. Останалата енергия и нутриенти трябва да идват от твърдата храна. Ето защо ви препоръчваме постепенно да намалите количеството мляко до около 300 мл. на денонощие. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.