Баща (1-3 години) | Отговорено: 2019-09-18

Хип комбиотик 2 +

Здравейте Закупихме адаптирано мляко Хип комбиотик 2+ , но при отварянето му видяхме ,че срокът му на годност е до 11.09.2019 г. Дали може да се използва още някакво време след този срок и става ли опасно за детето ? Благодаря !

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, По принцип продукти с изтекъл срок не бива да се предлагат на малките деца. Според нас продукта най-вероятно е годен за употреба при този срок, но все пак има минимален риск за здравето. Самите търговци трябва да са коректни и да не предлагат такива продукти на потребителите, тъй като в нашите складове те са с дълъг срок и винаги могат да заредят. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.