Майка (6-12 месеца) | Отговорено: 2019-08-27

Кога се пие HA мляко ? Кое е подходящо за 7 месечно бебе?

Моля посъветвайте ме кое мляко е най- подходящо за 7 месечно бебе ,което до преди 3 седмици беше основно на кърма , а сега е на смесено хранене с кърма и АМ . Захранен е с пюре на 6 месеца . Давам половин бурканче и дохранвам с кърма . HA млякото подходящо ли е за моето бебе и каква е разликата между HA и другото мляко ?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, В HA формулите кравия белтък е "накъсан" допълнително с храносмилателни ензими, за да може самите белтъци да бъдат максимално хипоалергенни т.е риска от развитие на алергия да бъде сведен до минимум. В случая, ако до момента сте предлагали обикновено адаптирано мляко и детето не е реагирало на белтъците в тях, то вероятността да развие алергия е минимална. Ето защо, ако до момента детето е добре и три седмици сте предлагала обикновена формула, предлагането на HA формула е безсмислено. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.