Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-08-14

Здравейте , колко време след приготвеното мляко хип ar e годно за конаумация

Здравейте , колко време след приготвеното мляко хип ar e годно за конаумация

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Благодарим ви за ценния въпрос. След приготвяне на млякото HiPP AR са му нужни около 7-8 минутки да набъбне в 50 градусовата вода, която се използва в началото, след което постепенно се охлажда. След това се предлага на бебето, като млякото може да престои в рамките на хрененето. Не трябва да престоява за по-дълъг период от време, например до следващо хранене или да се съхранява в хладилник до следващо хранене. Това важи за всяко мляко независимо от марката. При малките деца, поради незряла имунна система има висок риск от развитие на спори и микроорганизми, които попадат в млякото в процеса на приготвянето му. Това крие опасности за здравето. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.