Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-08-11

hipp ar

Здравейте!Въпросът ми е следният:бебето ми е на 24 дни.храни се с хип 1,но тти като започна по малко да връща храна , започнах да му давам хип ар (тоест редувами хип 1 с хип ар).но от тогава ми прави впечатление, че има много газове, изпражненията са по- кашави и детето е неспокойно.докато приемаше хип 1нямаше пробл емо. Възможно ли е от хип ар да е това? Благодаря!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте Веселка, Вие сте в период на колики и неспокойствието най-вероятно е свързано с период в който се намирате. Можете за в бъдеще да смесвате двете млека, в рамките на едно хранене. Нормално е заради HiPP AR изпражненията да са по-къшави, така както при кърмените деца. Не се притеснявайте газовете и коликите са нещо напълно нормално за ранното кърмаче, постепенно могат да се засилят и след това ще отшумят. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.