Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-05-22

Хип комбиотик

Здравейте! Искам да питам ще има ли проблем, ако сменя Нан комфорт с Хип Комбиотик? Ползвам козметиката на хип и съм доволна. В родилното даваха мляко на хип и съм забелазала, че бебето се изхождаше често от млякото. Възможно ли да предизвика разстройство или другата крайност - запичане? Благодаря!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Кърмените бебета се изхождат именно така, често дори до 7-8 пъти на денонощие, с редки като консистенция изпражнения. Това не е разстройство, а именно нормално състояние. Хубавото при HiPP Combiotic е, че децата се изхождат именно по този начин, поради добрия баланс на формулата. Тя съдържа натурални биологични суровини в комбинация на Пробиотик с произход кърма, Пребиотик, който регулира перисталтиката. Постепенно с времето честотата на изпражненията започва да намалява, консистенцията да се оформя, особено с въвеждане на твърдите храни. Можете да преминете от която и да било формула към HiPP Combiotic, ако детето е здраво и няма здравословен проблем. В началото може да има период на промяна на цвета и консистенцията на изхожданията. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.