Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-30

Hipp Anti-reflux след 6-ия месец

Здравейте, бебето ми е на 6 месеца и от 4-ия месец пие Hipp Anti-reflux, тъй като това беше единственото адаптирано мляко,което хареса и от което се чувства добре. Бих искала да разбера каква е разликата във формулите на Hipp Anti-reflux и Hipp 2 (след 6-ия месец) и възможно ли е антирефлуксното мляко да задоволи хранителните нужди на бебето на по - късен етап. Благодаря!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Благодарим ви за писмото и доверието! Формулата HiPP Antireflux напълно удовлетворява нуждите от раждането до една годишна възраст. Радваме, че сте намерили мляко, с което детето бързо се е почувствало много по-добре. Имайте предвид, че с въвеждане на твърдите храни - захранването, по-голяма част от децата с рефлукс го преодоляват. Ето защо в този период опитвайте да предлагате обикновена формула HiPP Combiotic, за да проследявате, дали детето постепенно е преодоляло проблема. Поздрави и успех! Eкипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.