Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-30

Запек на третата седмица от приемането на Хип

Бебето ми от почти три седмици е на мляко Хип с пробиотик и се изхождаше по голяма нужда всеки ден до сега,но от два дена има силен запек и спря да се изхожда.Напъва се и се мъчи,плаче много.Спазваме таблицата.Какво да правим?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, На първо място ви препоръчваме да се консултирате с педиатъра на детето. Може да има различни причини за запек, например в период на колики и незрял храносмилателен тракт, повишаване на околната температура, също така от прилагане на капки против колики... HiPP предлага формулата HiPP Comfort, която е спициализирана формула при запек и колики. Ако педиатъра е съгласен, можете да я приложите за определен период от време. Ето тук можете да я погледнете. https://www.hipp.bg/mlechni-formuli/produkti/hipp-specializirani-formuli/specializirana-formula-hipp-comfort/ Ако цвета на изпражненията се промени към зеленикав, това да не ви тревожи. По литературни данни е напълно нормално. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.