Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-25

Рефлукс

Здравейте. Бебето ни е на 3 месеца, родено 1 месец преждевременно. От началото има рефлукс, без да връща много мляко, но с болки, хълцане, извиване на гръб, неспокоен сън. Пробвахме Хип АР и му се отрази много добре на рефлукса, но от 3 дни е с доста течни и чести изпражнения, преди или след всяко хранене. Попиват в пеленката. Имате ли наблюдение колко време им трябва на бебетата да се адаптират към тази формула и да се нормализират изхожданията (да се сгъстят)? Мога ли да смесвам друга формула с тази, за да намаля диарията.

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Много родители смятат, че децата им имат диария, но при кърмените деца изпражненията през първите няколко месеца, докато приемат само мляко, са точно такива, като диария, а броят им варира от един до 7-8 пъти дневно. Все пак за ваше спокойствие се консултирайте с педиатъра на детето. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.