Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-25

Био мляко за кърмачета 0-6 месеца

Здравейте, искам да попитам металната кутия на хип био комбиотик 350 грама 0-6 м. и картонената кутия на хип от 800 грама 0-6 м. еднакви ли са като състав или се различават по нещо, защото на металната пише БИО, а на картонената не пише. Само грамажа ли е различен или нещо и в съставките?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте г-жо Котова, На металната обаповка пише БИО на картонената ОРГАНИК. По европейски регламент това означава едно и също нещо. Състава на млеката и качеството им е напълно еднакъв. Млеката HiPP се произвеждат на едно и също място. Заводът ни се намира в Херфорд, Германия. Не се притеснявайте, няма разлика в състава. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.