Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-25

Диетични млека

Възможно ли е hipp comfort да е по-добре засищащи от anti reflux. Още от първия прием детето ми изпи по- малко количество с около 30мл сравнение с антирефлуксното мляко от което може да изпие колкото му направя ( както и други млека включително и кърма)

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Отделните специализирани формули имат специфики в състава си. Все пак обаче млеката за кърмачета трябва да отговорят на определена калоричност, съобразена за възрастта. Ако вашето дете изпива с около 30 мл. по-малко, това не означава, че няма да наддава добре. Проследете в рамките на две седмици, как наддава детето, ако приема това количество. Ако наддава добре, няма място за притеснение. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.