Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-04-16

Хип комфорт

Здравейте, след ражданате на детето ми започнах с хип комбиотик съчетано с капки за колики. Малко след това дойде и проблема със запека, смених млякото с хип комфорт и се регулираха нещата. Въпросът ми е след като вече детето навърши 3 месеца и няма колики да продължа ли на същото мляко или да го заменя с комбиотик, възможно ли е да се запече пак, възможно ли е да се върнат коликите, какво бихте ме посъветвали?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Ако детето не е в период на колики, можете да опитате отново преминаване към обикновената Combiotic формула. Нашият съвет е да го въведете постепенно, като редувате или смесвате HIPP Comfort и HiPP Combiotic докато изцяло не преминете към HiPP Combiotic. Така ще можете да проследите детето. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.