Баща (1-3 години) | Отговорено: 2020-08-20

Пюрета 12+

Здравейте, може ли да ми кажете кои пюрета зеленчукови и месни са без моркови и тиква, т.к. имаме висок бета каротин. Ще съм Ви благодарен да ме насочите кои пюрета са подходящи. Поздрави

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте г-н Иванов, Не знаем на каква възраст е детето. Но ето тук можете да погледнете, че към всеки продукт има точно описание на съставките в PDF и можете да прегледате пюретата и да решите. https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/zelenchuci/zelenchuci-sled-4-mesec/bio-chist-pashchrnak/ https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/zelenchuci/zelenchuci-sled-4-mesec/ https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/menjuta/ От зеленчуците имаме голямо разнообразие без морков, като бял морков, пащърнак, спанак, тиквичка и картоф, броколи. От менютата пюрето от сладка царевица, картофено пюре и пиле, Картофи с копър и заешко. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.