Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-09-18

Hip AR

Здравейте, дъщеря ми е на 3 месеца и от края на 2ри месец е на HIPP COMBIOTIC. Тъй като от няколко дни след хранене повръща, нашият педиатър ме посъветва да сменя млякото с такова с антирефлуксна формула на същата марка. Тъй като не мога добре да се ориентирам в сайта, ще съм благодарна да ми съдействате. Имате ли такова?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Да, имаме такава формула HiPP AR - ето тук можете да я погледнете - https://www.hipp.bg/mlechni-formuli/produkti/hipp-specializirani-formuli/specializirana-formula-hipp-ar/hipp-ar-bio-specializirana-khrana-za-krmacheta-pri-povrshchane-i-origvane/ Можете да я откриете в големите аптеки и детски магазини. В супермаркетите не е налична, тъй като е специализирана формула. Както HiPP Combiotic и тази формула съдържа Пробиотик с произход кърма. Имайте предвид, че леко може да се променят изпражненията като обем и честотат на изхождане, но това е напълно нормално. Поздрави и успех! Екипът на HIPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.