Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2019-05-13

Чай от копър

Здравейте, Бих искала да получа разяснение във връзка с приема на чая птотив колики. Въпросът ми е,след като се приготви чаят според описания начин и доза напр. половин пакет на 100 мл., това количество за какъв период трябва да бъде изпито? Ясно е,че няма как да го изпие на веднъж бебето, та бих искала да разбера до кога ноже да се пие, колко време му е трайността и при какви условия? Благодаря предварително за помощта!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, След като бъде приготвен, чаят не бива да престоява повече от 4 часа, поради риск от замърсяване, особено при по-малките деца под 4-5 месечна възраст. Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.