Майка (над 3 години) | Отговорено: 2019-05-13

Преходно мляко

Детето ми е на 7г. Искам да попитам, мога ли да му давам преходно мляко, тъй като е много злояди не наддава на килограми. Изостава също и в растежа. Благодаря Ви!

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Можете, това мляко за малки деца може да се предлага до 7 годишна възраст - https://www.hipp.bg/mlechni-formuli/produkti/hipp-combioticR/hipp-mljako-za-podrastvashchi-deca-combioticR/hipp-2-combioticsupRsup-mljako-za-malki-deca/ Млякото можете да го предлагате с попара, под формата на плодова напитка, като към него добавяте плодове, можете към мюсли или друга зърнена закуска. Също така можете да предлагате от инстантните ни каши, тъй като от тях най-много се наддава, обогатени са с много витамини - https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/mlechno-zrneni-kashi/hipp-prebiotikR-mlechni-kashi/ Поздрави и успех!


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.