Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-12-10

Захранване

Здравейте, В момента синът ми е на 4 месеца и има алергия към белтъка на кравето мляко. Не кърмя, храня го изцяло с диетично мляко. След месец ще започна да го захранвам. Имам въпрос - освен пюретата, които ще приготвям вкъщи, съществуват ли и такива (диетични) пюрета в търговската мрежа, които бих могла да давам в неговия случай?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Благодарим ви за писмото и доверието! Да, имаме пюрета, които са безмлечни. Можете да погледнете състава им в нашия сайт, където са прикачени като PDF файлове към всеки продукт. Състава е напълно точен и по него можете да се ориентирате кое е подходящо къто суровина и кое не - https://www.hipp.bg/prekhodni-khrani/produkti/zelenchuci/zelenchuci-sled-4-mesec/ Поздрави, Екипът на HIPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.