Майка (0-6 месеца) | Отговорено: 2020-05-17

Захранване с каша

Здравейте, моля за помощ. Захранването с каша става от 5-7дни като се Започва с 2-3л на ден и всеки ден се увеличава? Първата каша подходящ ли е за започване на захранването или е по-добре с оризовата?

Ако имате въпрос, на който не можете да намерите отговор на нашия сайт, не се колебайте да се свържете с нас. Eкипът на HiPP България ще отговори на всички ваши въпроси.


Екипът на HiPP България отговори на този въпрос:

Здравейте, Ако детето преди това не е приемало зеленчуци, то стартирате с минимално количество, което постепенно увеличавате. Ако сте въвели първите няколко зеленчука, то тогава можете да продължите с количеството, до което сти стигнали със зеленчуците в обедното хранене. Тъй като оризът не изисква специално захранване, то и двете каши са подходящи за начало. Която и да изберете, имайте предвид, че кашата трябва да я предлагате млечна т.е ако я закупите безмлечна, трябва да я приготвите с млякото на детето. Поздрави и успех! Екипът на HiPP България


Моля, обърнете внимание: На тези страници може да бъде дадена само обща информация относно съдържанието на въпросите. Отговорите не са задължаващи и не могат да съдържат диагноза или съвети за индивидуален случай или да заменят посещението на лекар.