Меню

Биологично месо от видове, подходящи за отгглеждане

Органично говеждо

Говедата и телетата се отглеждат във ферми, наблюдавани от HiPP. В естествената си среда, животните се движат на открито, получавайки ежедневно свеж въздух. Фермерството, съобразено със съответния вид, подържа естествената имунна система и здравето на животните. Използването на угояващи добавки е абсолютно забранено. Нашите животни получават само естествена органична храна.

Органични свине

HiPP използва само продукти от животни с перфектно здраве, документирано през целият им живот. Размерът на клетките и пространството, в което да се транспортират , броят на животните в групите, всичко това се съобразява с физиологичните нужди на прасетата.

Биологично отгледани птици

Не е достатъчно само да се отглеждат видовете в подходящата им за живеене естествена среда и в хармония с природата, за да бъдат пилетата био пилета. Храненето също има съществена роля. Био пилетата на HiPP получават органична храна, в която няма добавки на превантивната медицина. Те са свободни да се движат, да ровят и се къпят в пясъка, техните условия за отглеждане са постоянно инспектирани от ветеринари. Пуйките също са оставени да живеят съгласно природните условия. Те живеят на открито, осигурено им е достатъчно място за движение. Разбира се, хранят се само с биологична храна.