Продуктов тест: БИО Преходно мляко за кърмачета HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®

Регистрирайте се сега, за да опитате безплатно БИО Преходното мляко за кърмачета HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®!

HiPP COMBIOTIC® е нашaтa млечна формула от най-ново поколение, която съдържа внимателно подбрани органични съставки и уникална комбинация от ценни хранителни вещества, вдъхновени от природата.

• Естествени култури на млечна киселина, които първоначално са получени от кърмата. Кърмата съдържа голям брой естествени млечно-кисели култури, които могат да варират при различните майки.

• Витамини А, С и D: важни за имунната система.

• Омега-3 мастни киселини (ALA): важни за развитието на мозъчните и нервните клетки.

• Желязо: важно за психическото развитие.

Кърменето е най-доброто за Вашето бебе. Възможно е да възникнат затруднения с кърменето при въвеждане на частично хранене с биберон или да се затрудни подновяването на кърменето след като бъде прекъснато. Употребата на преходна формула HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC® не замества кърменето и е допустима след 6-ти месец, само като част от разнообразното хранене и съобразно препоръките на Вашия педиатър.

Искате ли да тествате безплатно БИО Преходно мляко за кърмачета HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®?

Регистрирайте се в периода от 10 – 24 март 2021 г.

След този период ще бъдат избрани 200 участници от всички получени регистрации.

Условия за участие
Кандидатствайте за тестинга от 10 - 24 март 2021 г., чрез попълване на регистрационната бланка по-горе. Ще изберем 200 от всички коректно попълнени регистрации, на които ще изпратим по две мостри 27 g на БИО Преходно мляко за кърмачета HiPP 2 ORGANIC COMBIOTIC®. Право на участие имат само родители на деца, навършили 6-месечна възраст. Участниците в играта имат право само на една регистрация. Участници в играта, регистрирали се повече от веднъж, ще бъдат считани за нарушили настоящите правила и няма да бъдат допуснати до подбора.

Ако сте избран за участник в тестинга, ще бъдете уведомен в периода 25 - 30 март 2021 г. На всички избрани тестери ще бъде изпратена анкета, в която да попълнят своите впечатления. Адресът и телефонът трябва да бъдат коректно посочени в регистрационната бланка. Те са необходими за куриера, за да бъде доставена пратката.

Десет от всички попълнили анкетата ще получат като подарък HiPP шише.