Нежна грижа за кожата

Кожата на Вашето бебе се нуждае от нежна грижа, тъй като е много чувствителна – много по-чувствителна, по-склонна към инфекции, по-лесно проницаема за вредни субстанции и по-чувствителна към влиянието на околната среда от кожата на възрастните. Това означава, че козметичните продукти предназначени за грижа за бебешката кожа трябва да отговарят на определени изисквания.

Идеална дори и за възрастни

Серията е подходяща за цялото семейство. Нашите продукти са идеални за почистване и хидратиране на чувствителна кожа и при възрастните.

Натурални олиа

Продуктите на HiPP за грижа за кожата - съдържат изключително чисти растителни масла, като слънчогледово и биологично бадемово олио. Растителните масла са богати на ценни полиненаситени мастни киселини, подобни на тези в чавешката кожа и се абсорбират много добре.

Чувствителна кожа и кожа склонна към атопичен дерматит

Отличната кожна поносимост на основната* гама продукти от серията Babysanft при чувствителна кожа или кожа, склонна към атопичен дерматит бе дерамтологично доказана.

Научете повече

*Шампоан за тяло, Измиващ деш гел за коса и тяло, Измиващ душ крем, Шампоан за лесно разресване, Хидратиращ крем и Подхранващ, крем

Състав

При разработването на нашите основни продукти за нежна грижа за кожата ние съзнателно се отказахме от употребата на минерални масла и всичко, което би могло да увреди кожата, защото бебешката кожа е много по-тънка и по-чувствителна от кожата на възрастните. По тази причина ние не използваме никакви аромати, за които се подозира,че биха