Нежна грижа за кожата

Кожата на Вашето бебе се нуждае от нежна грижа, тъй като е много чувствителна – много по-чувствителна, по-склонна към инфекции, по-лесно проницаема за вредни субстанции и по-чувствителна към влиянието на околната среда от кожата на възрастните. Това означава, че козметичните продукти предназначени за грижа за бебешката кожа трябва да отговарят на определени изисквания.

Идеална дори и за възрастни

Серията е подходяща за цялото семейство. Нашите продукти са идеални за почистване и хидратиране на чувствителна кожа и при възрастните.

Натурални олиа

Продуктите на HiPP за грижа за кожата - съдържат изключително чисти растителни масла, като слънчогледово и биологично бадемово олио. Растителните масла са богати на ценни полиненаситени мастни киселини, подобни на тези в чавешката кожа и се абсорбират много добре.

Чувствителна кожа и кожа склонна към атопичен дерматит

Отличната кожна поносимост на основната* гама продукти от серията Babysanft при чувствителна кожа или кожа, склонна към атопичен дерматит бе дерамтологично доказана.

Научете повече

*Шампоан за тяло, Измиващ деш гел за коса и тяло, Измиващ душ крем, Шампоан за лесно разресване, Хидратиращ крем и Подхранващ, крем

Състав

При разработването на нашите основни продукти за нежна грижа за кожата ние съзнателно се отказахме от употребата на минерални масла и всичко, което би могло да увреди кожата, защото бебешката кожа е много по-тънка и по-чувствителна от кожата на възрастните. По тази причина ние не използваме никакви аромати, за които се подозира,че биха могли да причинят алергии, никакви етерични масла, алкохол, парабени, PEG емулгатори или консерванти.

Тестови резултати

HiPP Babysanft показа отлични резултати при защита от възпаления и наранявания на кожата: научете всички детайли от „kidsgo” продуктовия тест тук:

Интензивна грижа

Продуктите за грижа за кожата Подхранващо олио, Тоалетно мляко, Подхранващ крем и Измиващ душ крем перфектно подхранват сухата кожа. Редовното мазане и къпане с липидно обогатените съставки подпомага кожата да абсорбира повече влага и повече мазнини.

Много добра поносимост

Новата козметика HiPP Babysanft
Много добра поносимост при чувствителна кожа